Saftige matmuffins
Matmuffins er super enkelt å lage. De trenger ingen heving så de er lagd i en fei. Godt til frokost, ved siden av suppe og salater, de er fine å ha med ut på tur og de jazzer opp enhver hverdagslig nistepakke. Jeg brukte halvparten glutenfri havreblanding og den andre halvparten brukte jeg 50/50 hirse og bokhvetemel som er hvete og glutenfritt. Les mer de fantastiske egenskapene til havre her, bokhvete her og hirse her om du vil.
1 ts økologisk bakepulver
1 ts natron
1/2 ts salt om ønskelig
50 gram smeltet smør eller ghee
3 egg
3 dl havremelk eller annen melk du liker
250 gram gresk laktosefri yoghurt
120 gram parmesan finrevet
1 liten plante basilikum hakket eller annet krydder
250 gram stekt bacon i biter, pølsebiter eller skinkebiter
12 cherry tomater
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 25-30 minutter. Flytt de eventuelt ett hakk ned mo slutten, hvis de blir fort brune på toppen.
Nyt!
Kommentarer
Legg inn en kommentar