Banan Muffins

supermat, superkorn, medisinmat, Morbus Chrohns
Dette er en av guttene mines favoritter å ha med i matboksen på lange dager.
De er super lette å lage og til og med ganske så sunne og gode! De blir aller best hvis bananene er så modne at ingen vil spise dem. De er helt uten gluten og laktose redusert.
Vil du ha de helt uten melk/laktose kan du bare erstatte dette med hva du selv liker best å bake med, som feks. mandelmelk eller kokosfløte.
De er supergode varme, men kanskje enda bedre kalde, dagen derpå!

18 Muffins

3 modne bananer
1,5 dl agave sirup
1,5 ts vanilje ekstrakt
4 egg
1 dl kefir eller annen form for melk
150 gram smeltet smør eller kokosolje
       ha gjerne i bittelitt salt om du bruker olje
1 dl kokosmel
1,5 dl bakepulver
1 ts natron
1,5 dl bokhvetemel

Begynn med å smelte smør/kokosfett, mens du mikser egg og agave godt å luftig.
Ha i de moste bananene, vanilje, egg og melk før du har i smeltet smør/olje.
Ha så i alt det tørre til slutt og bland godt. Hell røren over i muffinsformer. 
Stekes i ovn på 175 C i omtrent 12-15 minutter, litt ettersom hva slags ovn du har. 



Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate