Happy Turkey burger

supermat, medisinmat sunt og godt, nutraterapi, Morbus Chrohns


I dag er det Thanksgiving i Amerika, og vi feirer med en skikkelig god kalkunburger med chips av søtpotet og gresskar frittes. Hjembakt hamburgerbrødet hører med. Jeg kverner kalkunkjøttdeig selv av en stor filet.

8-9 Burgere

700-750 gr kvernet kalkunkjøtt
2 ss soya eller Worcestersaus
2 egg
3/4 dl knust bokhvete, hirse eller havre
1/2 ss Chicken & Steak Spice Mix (Santa Maria, innh: pepper,paprika, koriander, sennepsfrø, hvitløk)


Ha alt i en kjøkken maskin og elt godt sammen. Form de til hamburgere og stek de på medium varme 4.5 minutter på hver side, eller til de er helt gjennomstekt. Nb! Kalkunkjøtt må gjennomstekes “well done”! Server med salat, tomat, syltet agurk og det du liker av dressinger.

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate