Squash Spagetti med grønnkålpesto, bacon og tomat

kale pesto and squash pasta

Denne retten er super rask og enkel, sunn og god. Hvis du ikke har laget eller har tid til å lage grønnkålpestoen, kan du bruke en vanlig god pesto på glass.

1  porsjon

1 spagetti-strimlet squash (jeg bruker en spirali til dette)
1 ss god olje
2 ss grønnkålpesto
2 ss fløte eller rømme (kan sløyfes, men gjør den mer barnevennlig, for en mildere smak)
50 gr oppskåret bacon eller skinke
6 cherry tomater
1-2 ss oppskåret soltørkede tomater i olje

Varm oljen i en medium panne og stek først bacon til det er gjennomstekt og ha i tomatene litt mot slutten.
Rør så inn 2 ss pesto og 2 ss fløte/rømme

Trekk squash spagettien i kok-varmt vann i bare et par minutter til den er gjennomvarm. Ha den over i dørslag og la vannet renne godt av og bland alt godt sammen. Server gjerne med litt nyrevet parmesan.

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate