Søtpotet gull


supermat, nutraterapi, sund snacks medisinmat
Disse chipsene er supergode og til og med sunne. De er gode både kalde og varme. De har en tendens til å forsvinne som dugg for solen, før de rekker å bli avkjølt eller tatt bilde av.De er gode bare som snacks eller ved siden av kylling, kalkun, fisk eller kjøtt.


En middels søtpotet dekker omtrent et stekebrett.

Skrell og skjær søtpotet i tynnes kiver, Jeg bruker en Spirali til å lage de tynne chipsene. Da går det i en fei, og det er en fin oppgave for små kokker som vil hjelpe til. 

Ha litt olivenolje over de og spre de utover på et stekebrett. Jeg synes de blir best uten bakepapir. Da er de lettere å få sprø. Dryss litt havsalt over. Stek de i ovnen på 225 C i 10-12 minutter, følg godt med på de, for de brenner seg lett. Kjøl de gjerne litt på en rist, og server. 

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate