Middags pannekaker med laks, ostekrem og "grønnsaksyltetøy"

Crêpe med lax, kremost og marinerte grønnsaker
Stekt fersk laks er alltid utrolig deilig og tar bare noen minutter å tilbrede. 

Beregn 200-250 gr laks per person

Fersk laksefilet
Pepperblanding feks. Limepepper (Santa Maria)
Litt smør/ghee til steking

Varm smøret i en stekepanne på middels til litt høy varme. Krydre fisken lett på begge sider, legg den så i pannen når den er god og varm. Stek den raskt 2-3 minutter på hver side, skru av varmen og server rett fra varm panne:) 

Server med en god salat, grønnsaker etter ønske eller som her med syltede grønnsaker.

Oppskrift på pannekakene finner du her, syltede grønnsaker finner du ved å klikke her, og kan du spise litt ostekrem kan du finne den her. Hvis du ikke tolererer laktose eller kasein kan du stivpiske litt kokosfløte isteden, det smaker veldig friskt til. 

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate