Søt chili saus
5 ss hvitvins eddik
2 fed fersk presset hvitløk
2 ss honning
2 ts finhakket rød chili
1ts Johanneskjernemel, tapiocamel eller arrowroot
1 ts finhakket/finraspet fersk ingefær
1/4 ts salt
1/4 ts cayenne pepper (kan sløyfes)
Bland alt i en liten kjele, til Johanneskjernemelet er helt klumpfritt. Gi det hele et lite oppkok (<1min), til sausen tykner. Sløyfer du melet for å få sausen tykk, kan du fint gjøre det, men kok den litt lengre, så den reduseres og tykner litt. Avkjøl før den serveres.
2 fed fersk presset hvitløk
2 ss honning
2 ts finhakket rød chili
1ts Johanneskjernemel, tapiocamel eller arrowroot
1 ts finhakket/finraspet fersk ingefær
1/4 ts salt
1/4 ts cayenne pepper (kan sløyfes)
Kommentarer
Legg inn en kommentar