Bananpannekaker American Style

banan havremel egg
Disse tykke pannekakene er utrolig gode og kan spises som helge frokost, dessert eller som et lite mellommåltid. Fine å lage hvis du brenner inne med noen bananer som ingen vil ha bare fordi de er litt brune i skallet.

5 tykke bananpannekaker

1 stor moden banan eller 2 små
1-2 ss agave sirup eller kokosblomst sukker
2 egg
1 ts natron
2 ss smeltet ghee/smør
0,5 dl laktosefri melk eller feks havremelk
1 dl fint havremel

Mos banan med en gaffel og pisk inn det søte. Pisk godt. Bland inn to egg og fortsett og pisk godt. Bland inn natron, smeltet smør og melk. Bland så inn havremelet og bland godt.
Kan gjerne stå å svelle 20 minutter, men det er ikke nødvendig. Stek pannekakene i en panne på middels varme, ca 3 minutter på hver side. 
Severes varme med ekte lønnesirup eller med kokoskrem som på bildet.

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate