Eggebrød med ost - arme riddere

Eggebrød

Dette er yndlings frokost eller kveldsmat for yngstemann i huset. Han kaller det eggebrød. Når han har vært på overnatting, har jeg fått undrende sms´er fra foreldre som lurer på hvor man får kjøpt eggebrød. 

Til 2 porsjoner

2 skiver brød, (fin måte å bruke opp gammelt brød
2 egg
2 ss fløte (laktosefri) eller noe annet hvis du ikke tåler melk, (kan sløyfes)
1-2 ss finraspet vellagret ost, gjerne parmasan
1 ts kanel
1 ss smør/ghee til steking
1-2 ss ekte lønnesirup eller honning til servering

Bland egg, fløte, ost og kanel i en flat suppebolle. Dynk så brødskivene godt på begge sider i røren.
Smelt smøret i en panne på medium varme og stek brødene et par minutter til egge-mixen stivner og blir lett brun.


Server med litt lønnesirrup over og gjerne litt friske bær eller frukt.

Kommentarer

Printfriendly

Print Friendly and PDF

Translate