Tomatsuppe
Tomatsuppe smaker alltid godt.
Jeg synes det er nesten like lett å lage den fra bunn, som fra pose eller boks. Så smaker så uendelig mye bedre, og er fullstendig uten sammenligning når det gjelder næring.
Er du ekstra sulten eller trenger litt mer karbohydrater, hvis du foreksempel skal trene, kan du drøye suppen med litt kokt makaroni laget av havre, bokhvete eller ris.
2-3 sjalottløk eller 1 rødløk, finhakket
2-3 fed hvitløk, presset/finhakket
1-2 cm fersk gurkemeie finhakket, eller bruk tørket krydder
2-3 ss honning
3 ss tomatpuré
800-900 gr hermetiserte tomater, jeg bruker glassflasker fra Mutti
8-10 dl grønnsakskraft/buljong
Pepper etter smak, jeg bruker Santa Maria - Pasta Rosso Peppermix
Litt fersk basilikum om du har
5-6 hardkokte egg
Kommentarer
Legg inn en kommentar